01jun

Webinar med Ylva Beck – Vad är lycka?

Vad är lycka enligt forskarna? Handelsalumnen Ylva Beck har svaret!

Hur är läget?” ”Bra tack, och själv?” är en av de vanligaste hälsningsfraserna vi använder. Men hur är läget, egentligen? Är du lycklig? Hur är och hur blir du en lycklig chef, förälder, partner och människa? Vad säger forskningen och vilka verktyg kan vi ta med oss i vardagen? Att vara lycklig är enkelt men det betyder inte att det är lätt. Relationer, pengar, makt eller skratt? Vad bidrar till vår livstillfredställelse och på vilket sätt?

Under en längre tid har Ylva Beck, handelsalumn och HHGA-medlem, metaanalyserat forskning kring lycka och livstillfredsställelse och presenterar på detta lunchseminarium sina slutsatser.

Tid: Genomförs som ett Webinar, måndag 1/6  12.15-13.00. Länk till webinariet skickas ut till dem som anmält sig på morgonen den 1 juni.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här!

Ylva är affärscoach, föreläsare, moderator, och facilitator. Hon är också den första och enda svenska kvinna att tävlingssegla jorden runt mot rådande ström- och vindriktning. Ylva gick på Handelshögskolan i Göteborg 1993-1998 och hette då Ylva Johansson.