07mar

We Don’t Have Time – klimatfrågans TripAdvisor (Stockholm)

 

 

 

 

 

 

Klimathotet och dess lösningar

Extrema väderhändelser, islossning i Arktis och allt högre medeltemperatur gör klimatfrågan mer aktuell än någonsin. Ingmar Rentzhog, medlem av Al Gores nätverk Climate Reality, ger ett föredrag som denna organisation tagit fram. Det tar avstamp i de senaste klimathändelserna och statistiken, tydliggör hotbilden och visar på lösningarna.

Ingmar presenterar också ett nytt socialt nätverk – WeDontHaveTime.org – vars syfte är att skapa en global tjänst där medlemmar kan kommunicera med företag, organisationer, politiker och ledare och ge dem klimatomdömen. Plattformen har som ambition att snabbt komma upp i 100 miljoner användare och har därmed möjlighet att få stor betydelse. Förebilden är TripAdvisor, som sätter press på restauranger, hotell etc att leverera!

Ingmar Rentzhog är VD och grundare av finanskonsulten Laika Consulting (www.laika.se) och är initiativtagaren till WeDontHaveTime.org. Under Laika Consultings ledning har han sedan 2004 skapat ett av Sveriges största nätverk av investerare som via olika plattformar (bla Investerarbrevet.se) når över 500 000 investerare varje månad i Norden.

Tid: onsdag 7/3 kl 17.00-18.30.
Fika 17.00-17.30.
Föreläsning 17.30-18.30.
Plats: Embassy House, Folkungagatan 44, Stockholm.
Fritt inklusive förtäring.

Anmäl dig här!