20okt

Vittnesmål från en krånglig vardag. Carola Tiberg, marknadschef på NetOnNet och utsedd till Sveriges bästa marknadschef

Vittnesmål från en krånglig vardag. Carola Tiberg, marknadschef på NetOnNet – en hemelektronikaktör som går mot strömmen

Carola Tiberg valdes av Resumé till Sveriges bästa marknadschef 2020. Hur bär man sig åt för att få denna fina utmärkelse?

Var med och lyssna när Carola  berättar om resan, hur NetOnNet gått från en ren näthandlare 1999 som sedan öppnat fysiska Lagershopar och idag fortsätter utmana med kreativ marknadsföring som särskiljer på ett mer humoristiskt sätt i en ganska generisk bransch. Genom att koppla emotionella värden till de rationella argumenten stärker man varumärket och gör fina förflyttningar när det kommer till ökad kännedom, tänkbarhet och förstahandsval.

Tid: onsdag 20/10 kl 12:10-12:55.
Plats: Eventet genomförs som ett webinar. Länk till webinariet skickas ut på morgonen den 20/10. Anmälan senast 19/10.

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!

Anmäl dig här

Carola Tiberg är en affärsinriktad marknadsförare som brinner för varumärket och kommunikation. Att vara med från idéstadie till genomförande för att sen följa varumärkets förflyttningarna är det bästa i jobbet. Att konstant hitta nya vägar för att nå affärsmål och att alltid utmana och utmanas i en ny och snabbt föränderlig digital omvärld, gör det extra spännande. Carola har enligt sig själv det bästa jobbet!