12maj

Tickster – Festivalbolaget som bjöds in i evenemangsvärldens finrum – Niclas Lindeberg VD

Tema entreprenörskap: Tickster – Festivalbolaget som bjöds in i evenemangsvärldens finrum – Niclas Lindeberg VD

Hur tar man ett litet lokalt Arvika-företag från att vara okänt, till att dominera en marknad i en ständig kamp om kunden, mot globala jättar såsom Ticketmaster? Och det helt utan marknadsföring. Och när man blir stor och etablerad – hur behåller man det hjärta i bolaget som varit avgörande för framgångarna?

Tickster är bolaget som har rötterna i Arvikafestivalen och som på senare år blivit det största svenska biljett- och kassasystemet inom evenemangsvärlden. Men hur lyckas man egentligen få ett bolag som under pandemin tappade 85% av intäkterna att först och främst överleva… och är det verkligen möjligt att komma ur en kris av den magnituden starkare – eller är det bara rena säljfloskler?

VD Niclas Lindeberg, som är handelsalumn, berättar om den fantastiska entreprenörsresan, såväl som sin egen resa från Handelshögskolan till VD-posten på Tickster.

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN

Tid: torsdag 12 maj
Lunch: 11:40-12:20
Föredrag: 12:20-13:00

Plats:  Mercado Mexico, Södra Vägen 18, 1 trappa upp (gå in genom restaurangen) Lunchen är till självkostnad, 150 kr, som betalas direkt till restaurangen, när du kommer. När du betalat kan du ta mat från buffén och ta med dig upp till övervåningen. Dryck och bestick finns på bordet.

Anmäl dig här