Tack HHGA för fem fantastiska år!

TACK HHGA FÖR FEM FANTASTISKA ÅR!

Bästa medlemmar!

Allt har ett slut och det är dags för mig att ta nästa steg i livet. Efter nästan fem år gör jag min sista dag som verksamhetsansvarig på HHGA den sista juli. Det har varit en fantastisk resa och något av det roligaste jag gjort.

Under mina fem år har HHGA utvecklats på många sätt och jag känner mig stolt över vad alla kommittémedlemmar, styrelseledamöter, ordförande, advisory board, valnämnd, föredragshållare, kårrepresentanter, kontakter på Handelshögskolan och alla våra fina medlemmar och jag har åstadkommit tillsammans. Vi ska alla glädjas åt resultatet!

Några av de saker jag särskilt tänker på är att vi nu har ett mentorprogram, åldersanpassade kommittéer, ett uppdaterat nyhetsbrev, ett modernt register med betalningsalternativ, närvaro på alla viktiga sociala medier och att vi har en mycket god relation till skolan och kåren. Vi har också lärt oss att bli mer digitala, vilket för alltid kommer att göra avtryck i vårt eventprogram. En höjdpunkt som jag aldrig kommer att glömma är vårt 90-årsjubileum 2019. Vilket glatt minne!

Jag har under mina fem år arbetat för tre olika ordförande och långt många fler styrelse- och kommittéledamöter. Jag vill tacka er alla för ert hängivna arbete, för alla roliga stunder, alla skratt, alla kreativa möten, sena kvällar och tidiga morgnar och för att ni stått ut med mina dåliga skämt och alla mina såväl goda som dåliga sidor. Stort tack, jag kommer verkligen att sakna er!

Det har efter Covidperioden stått klart för mig att jag tappat en del av min tidigare höga energinivå. Tillvaron i isolering och korttidspermittering gav tillfälle till reflektion och eftertanke. Jag kände att om jag någon gång mer i livet ska göra ett karriärbyte, så är det nu. Jag har alltid drivits av en önskan om att göra skillnad och jag fann en distansutbildning som jag genomförde på kvällstid och denna gav mersmak. Tanken på en helt ny karriär tog form. Jag hade redan vid 2022 års början mer eller mindre bestämt mig för att ta nästa steg i livet. När då David plötsligt blev sjuk lade jag mina planer åt sidan och bestämde mig för att HHGA går först. Med tiden blev dock längtan efter förändring i mig allt starkare och jag gör nu något jag alltid varit litet dålig på – jag sätter mig själv främst.

Jag är övertygad om att det är för allas bästa som jag nu lämnar över till en ännu okänd efterträdare, som med ny energi och nya ögon kan ta HHGA in i framtiden. Det finns så mycket som kan förbättras och om projekt Next röstas fram på årsmötet, så blir det ett jätteroligt nytt projekt att sätta tänderna i. Givetvis ska jag göra allt jag kan för att underlätta vid överlämnandet. Det är min allra högsta önskan att HHGA fortsätter att utvecklas och går stärkt in i framtiden.

Så vad ska jag nu göra? Något väldigt spännande! Jag ska vidareutbilda mig i RTT (Rapid Transformational Therapy), en terapiform som tar sin utgångspunkt i hypnosen. I stora delar är detta en distansutbildning, men jag kommer att åka på utbildning i London i höst och ta två certifieringar. Genom att använda hypnos i tillägg till andra verktyg (KBT och NLP), kan man hjälpa människor med vitt skilda saker. Det är en mycket snabb och effektiv metod för att åstadkomma förändring av invanda beteenden. Det som i vanliga fall kan ta åtskilliga år att komma till rätta med i traditionell terapi, kan man genom att arbeta med det undermedvetna (som styr 95 % av våra tankar och actions) lösa på 1-3 behandlingstillfällen. Användningsområdena spänner mellan allt ifrån viktminskning, minskat sötsug, långvariga smärttillstånd, migrän, sömnproblem, IBS, infertilitet, rökning, tala inför publik, självförtroende, missbruk, hetsigt humör, ångest, ätstörningar,  depression och fobier till förbättrat fokus, koncentration och resultatförbättring hos elitidrottsmän. Det bästa av allt – man kan genomföra allt detta via skärmen, vilket gör att jag kan sitta var jag vill i världen och hjälpa människor som sitter någon annanstans. Kan det bli bättre, för en obotlig flyttfågel?

Hypnos är en vetenskap, inte hokus pokus, ej att förväxla med sk scenhypnos, som är ren underhållning. Vad inte många vet, är att en mycket stor andel av världens elitidrottspersoner inom precisionsidrotter regelbundet använder sig av hypnos, för att bli bäst. Kanske vill du också få en bättre putt, varaktigt lyckas hålla i träningen, få bukt med migränanfallen eller en gång för alla bli likgiltig inför den där lockande men sockerstinna småkakan? Du vet var jag finns. Låt oss hålla kontakten på Linkedin. https://www.linkedin.com/in/kristinasandstrom/

Än en gång TACK för alla fina ögonblick! Jag kommer att bära dem med mig så länge jag lever och givetvis kommer jag att dyka upp på olika event och göra det jag tycker mest om av allt – nätverka och hänga med fantastiska människor. Precis det som gör HHGA så fantastiskt!

Allt gott!

Kristina

Tack HHGA för fem fantastiska år!