22okt

FULLT! Resan mot en digitaliserad hälso- och sjukvård, Johan Gustafsson, VD Visiba Care

Välkommen till en frukost med Johan Gustafsson, VD på Visiba Care!

”Det tar två minuter att boka ett flyg till Thailand men jag kan inte ens boka en tid hos min vårdcentral på nätet! Det måste ju gå att lösa!” Året var 2013 när Johan Gustafsson och hans kollegor träffades för att prata om det som många funderat på en längre tid – varför ska det vara så svårt att få kontakt med vården när man blir sjuk?

Ur diskussionen såddes det frö som senare skulle bli Visiba Care, idag Nordens ledande plattform för digitala vårdmöten. Sverige genomgår just nu en omfattande omställning mot en allt mer digital sjukvård. Visiba Cares VD och medgrundare, Johan Gustafsson, berättar om företagets resa från startup till marknadsledande på fem år och hur sjukvården kommer att se ut i framtiden.

Tid: tisdag 22/10 kl 08.00-09.00.
Plats: Convendum, rum 508, Kungsportsavenyen 21.
Fritt inklusive förtäring.

Eventet är fullbokat!

Visiba Care grundades utifrån den starka övertygelsen att digitaliseringen är oundviklig om vården ska kunna erbjuda en jämlik, kvalitativ och säker vård i framtiden. De som arbetar på Visiba Care kommer alla från olika bakgrunder men delar samma värdegrund och vision. Idag har Visiba Care kunder på åtta olika marknader. Plattformen används inom många olika vårdverksamheter, från mindre vårdmottagningar till stora vårdorganisationer.