12maj

Rekrytera på egen hand. Frukostmöte.

Företag hanterar i genomsnitt sju av tio rekryteringar på egen hand, men få chefer känner att de är rustade för att själva hantera de olika stegen i en rekrytering. Denna morgon delar vi med oss av tips och verktyg för dig som hanterar stora delar av rekryteringsarbetet på egen hand.

Del 1 | ”Rusta Chefer och Ledare med rätt verktyg”

Är dina chefer utrustade med rätt verktyg för att kunna genomföra en hel rekryteringsprocess? Ann-Christine Stafwerfeldt och Rekryteringsskolan delar med sig av tips som bidrar till att stärka interna arbetssätt och lyfta organisationens ledare i kravprofilsarbete, intervjuteknik och kandidathantering.

Del 2 | ”Så blir varje kandidat en ambassadör för varumärket”
Vi vet att de flesta kandidater inte vill söka jobb hos samma arbetsgivare två gånger – så behöver det inte vara. Men det kan vara svårt att veta var man ska börja för att vända en negativ kandidatupplevelse. Lyssna till Åsa Daxberg, konsult på Wise Professionals och medförfattare till boken Happy Talent, som delar med sig av några enkla knep som du kan börja med redan idag.

Del 3 | ”Utmana magkänslan!”
Står du i slutet av en rekryteringsprocess och ska göra valet mellan två duktiga slutkandidater? Josefin Malmer berättar om hur du kan arbeta med personbedömning och delar med sig av konkreta tips på vad du ska tänka på när du köper in testverktyg. Josefin är senior konsult och ansvarig för Wise Professionals tjänster inom Assessment, hon har en mångårig erfarenhet från rekryteringsbranschen och som organisationskonsult på Assessio.

Datum: 12 maj 2016
Tid: 07.30 – 09.00
Plats: Elite Park Avenue Hotel, Avenyn 36
Arr: Wise Professionals
Kostnad: Gratis
Mat: Frukostbuffé

Anmälan!