Nollningen 27/8.

Nollningen 27/8 på takverandan.

IMG_83671-1024x682

Kl.16:45 började årets nollor strömma in i våra lokaler på Kungsportsavenyn 10. I strålande solsken fick de  en välkomstdrink samt en mycket god buffé som intogs på vår altan med den underbara utsikten. Ordförande Gunilla Bornmalm-Jardelöw hälsade studenterna välkomna.

Minna Lennermo:
”Jag älskar sådana här tillfällen. Härligt att få nya kontakter och det blev en överraskning att ni bjöd på både mat och dryck till oss alla…”

Amanda Eldering:
”En rolig möjlighet som skiljer sig från allt annat som har med nollningen att göra. Här handlar det inte om tävling, utan här lär man känna varandra som den man är. 

Ida Larsson:
När man är ny vet man inte riktigt vad man kan bli när skolan är slut. Att engagera sig i aktiviteter som anordnas av HHGA skapar stora möjligheter till att nätverka och få stöd på resan fram till examen.”

Linnea Bennersten:
”Helt underbart evenemang. Så trevligt och samtidigt så skönt att ”slippa tröjan”, få klä upp sig och känna sig lite sofistikerad. Nollningen handlar annars bara om tävling, men här kan man vara mer sig själv…”

Hanna Andersson lärde ut den sköna konsten att köra Segway till alla som ville prova. Kvällens skönaste uttalande kring denna aktivitet: ”Nu börjar jag få kläm på det, inte alls som Freddan i Solsidan men…”.

Vid pennan, Marielle Palm