Uppstart Mentorprogrammet 2020

Mentorprogrammet 2020 har startat!

Den 18 februari träffades ett gäng förväntansfulla adepter och mentorer i Malmstensvåningen på Handelshögskolan. Det var dags för kick-off med Mentorprogrammet 2020. Otroligt, men det är faktiskt tredje säsongen som vi kör programmet! Så roligt!

Kvällen inleddes med mingel och ett glas Juhlins alkoholfria bubbel. Därefter hälsades alla välkomna av ordförande i Mentorskapskommittén, Ann Sofie Gullbring. Hon berättade om programmets mål, tidslinje, innehåll och vad rollen innebär för adept och mentor. I huvudsak ska mentorprogrammet generera ömsesidigt erfarenhetsutbyte, som kan skapa höjd prestation, ge energi och stärka individen genom kamratligt stöd. En inspelad hälsning från rektor Per Cramér uppskattades!

Sedan följde ett personligt föredrag av Linda Edlund i mentorskapskommittén, om hennes egen resa som adept under en framgångsrik och omväxlande karriär.

Vi bjöds sedan på en mycket smakrik vegetarisk buffé från Gaffelkonst och därefter satte sig adepterna och mentorerna på varsitt håll, för att utbyta förväntningar, tankar och idéer med varandra. Slutligen samlades alla och sammanfattade vad man kommit fram till i workshoparna. Ett nytryckt Ramverk delades ut och nu är det upp till varje mentorpar att göra det allra bästa av året som ligger framför oss! Vi önskar alla deltagare ett riktigt bra och givande år!

Mentorskapskommittén