2019-04-29

Spännande nyhetsflöde!

Hej!

Ni vet väl att det alltid finns spännande nyheter att kika på. Är det inte ett event, något läsbart eller en film att titta på, så kanske det är en nyhet om vad som faktiskt hände på den där lunchen, kvällsaktiviteten eller frukostföreläsningen. Perfekt för den som inte hann vara med, eller kanske bor i en annan del av världen. HHGA-gemenskapen är global även om det såklart är roligast att träffas. Här finns alltid något för alla.

Nyheter kan du ta till dig i enskilda poster, om man följer en länk från första sidan, eller någon av våra sociala kanaler som vår nyöppnade sida på Linkedin, dit alla når, vår slutna grupp på Linkedin , där vi når de som anslutit sig tidigare. Eller varför inte vår Facebook-grupp som ständigt växer och vår nya Instagram-kanal där vi börjat så smått att skapa nya relationer. Vi finns ju också på Twitter och Youtube. Så vår förhoppning är att vi kan mötas där ni är och att vi kan skapa nytta och glädje i dessa kanaler och kanske inspirera till att komma hit och mötas på Hhga.se. Det är ju trots allt här man anmäler sig och får all samlad information. I menyn under Nyheter hittar ni också alla våra nyheter i kronologisk ordning. Bara att skrolla runt och se vad som är aktuellt i tid och vad som är. tidlös information.

Visst vet ni väl om att vi skapar video och inslag efter många av våra event? Detta för att erbjuda en förstärkt upplevelse och adderad information för er som varit på något event, eller helt enkelt en inspirerande stund för er som inte hade möjlighet att vara med.
Känslan av tillhörighet, stolthet och glädjen över att ha studerat på Handelshögskolan är ju oberoende av var man befinner sig. HHGA vill gärna förstärka den känslan.

Kolla t ex in vår senaste film, ovan, som är ett potpurri från event som har inträffat och inte minst lite lockelse till de som kommer att inträffa!
Hoppas ni gillar den!

Våra filmer kan ni titta på direkt här på vår webbplats. Bara att trycka på play. Man kan också klicka på Youtube-symbolen och komma till vår egen kanal.
Där finns alla filmer samlade.

Gör det gärna till en vana att titta in på nyheter. Nu vet ni vad som händer här.

Mycket nöje!

Vi hörs och syns!