Samtal med Håkan Samuelsson, CEO Volvo Cars. Inte bara teknik och ingenjörer…

Det kan väl inte ha undgått någon att vi har haft det stora nöjet att ha Håkan Samuelsson, CEO Volvo Car Group, på besök på Handelshögskolan, den 14:e november. Håkan höll en oerhört inspirerande och framtidsinriktad föreläsning om vår stolthet i staden, Volvo Cars, och dess plats i världen. Vi är stolta över Volvo, men också över alla de samarbets- och utvecklingsmöjligheter de genererar. Och Volvo är inte inte bara teknik och ingenjörer. Det och lite annat hann vi med att samtala om, mellan föreläsning inför fullsatt Malmstenssal och mingel med studenter och alumner på Hyllan.

I samtalet har vi nöjet att ha med de mest självklara deltagarna man kan tänka sig, Malin Setterström och Maximilian Gold. Båda elever på slutspurten i sina studier. Om de inte väljer att fördjupa sig ytterligare eller att forska, vill säga.

Kolla på filmen ovan för att få reda på vad Håkan gav för råd till Malin och Maximilian. Och också vad Göteborg som nav betyder nu och i framtiden. Slutligen fick vi ett tips till samarbete mellan Volvo och Handelshögskolan, nu när Volvo går mer mot att skapa direktrelationer med slutkund.

Tack för ett finfint samtal och kul att alla hängde med så länge på minglet efteråt. Undra om inte Håkan var en av de sista. Så blir det med bra samtal. Dessutom extra kul att genomföra ett event i gott samarbete med Studentkåren HHGS och Handelshögskolan i Göteborg. Det gör vi gärna om.

Och vet ni vad, inom kort kommer också video från föreläsningen. Riktigt intressant kan vi lova. Välkomna tillbaka och glöm inte att det är dags att teckna medlemskap för 2020. Vi syns!