Pepp och slutspurt inför 90-årsfirandet

Det är så härligt att kunna avsluta presentationen av våra jubileumstalare med att höra med våra moderatorer och  toastmasters, Helena Ribbefors, Vice Ordförande i HHGA, Joakim Hökegård, Ordförande i HHGA, och Kristina Sandström som är verksamhetsansvarig och håller i ihop alla delar.

Det är många involverade och många som bidrar. Det finns en mycket aktiv jubileumsgrupp som består av medlemmar från hela föreningen. Vi samarbetar givetvis också med Handelshögskolan, HHGS och dess sektioner, och alldeles självklart med våra jubileumstalare och vår fina panel.

Det bli ju bankett på kvällen på Svenska Mässan Gothia Towers där det kommer att vara mingel, levande musik och mycket överraskningar.
Vi hoppas och tror stenhårt att vårt jubileumsfirande kommer att leva upp till ”mycket nytta, mycket glädje och alltid tillsammans”!

Titta på filmen så förstår ni. De är fullt peppade!!!

Och titta gärna på alla filmerna som redan kommit under nyheter eller på Youtube i spellistan HHGA 90-år.
Det är faktiskt lika bra ni vänjer er. Vi kommer att fortsätta att leverera nytta och glädje i våra digitala kanaler. Inte i stället för våra möten, mingel och föreläsningar, utan också!