Intervju med Carina Hansson, VD på Estrella, efter gott lunchföredrag

En av de godaste HHGA luncherna blev det då Carina Hansson, VD på Estrella, berättade om resan  på väg till marknadsledarskap.

Vi fick höra en fin historia från begynnelsen med de två grundarna, Folke Andersson och Arne Bergenhag, där företagets inriktning inspirerades av en smäll.
Närmare bestämt en boxningsmatch på Madison Square Garden. Där snackset flödade.

Väldigt intressant också att höra om de olika ägarförhållanden som rått och vilka drivkrafter och fokusområden som varit viktiga för med och motgång i kampen om kunderna.

Carina återkom flera gånger till det goda företaget, d v s det är inte bara goda leveranser i form av snacks.. Man gör det också på ett gott sätt.
Estrella är väldigt engagerade i sitt närområde, och har varit så under en lång tid. Man inser att när man har ledstjärnor som Gemenskap, Initiativkraft, Kundnytta, Omtanke och Smakglädje så blir det också ingredienserna för hur man lever sin vardag.

Nya produkter på nytt innehåll som linser och bättre oljor bidrar till en mer hälsosam leverans. Och mer hälsosamt är också det liv Estrella vill bidra till. Bl a så sponsrar man Svenska Fotbollsförbundet. Visst finns en tanke med att tugga på någonting framför TV:n när det liras boll. Men också att kunna bidra till att ungdomar rör sig och också får med sig goda värderingar.
Snacks skall kunna vara både gott för smak, kropp. och själ.

Nya produkter har också tagit marknaden med storm. Det går så bra att man har en efterfrågan som innebär ständig expansion i fabriken.
Vi har blivit lovade att få komma ut till fabriken och se hur det går för dem. Det ser vi fram emot.

Tack för en god dragning Carina. Och mycket välkommen tillbaka.