Avslutning mentorprogrammet 2019

Den 14 januari träffades mentorer och adepter i 2019 års mentorprogram, för att gemensamt avsluta det gångna året. Ett år fyllt av lärdomar, insikter, glädjeämnen, bollplankande, djupa diskussioner, funderingar mm. Lyssna på mentorn Mårten Westlund, där han tokhyllar sin adept! Underbart!

Kvällen inleddes av vice ordf Helena Ribbefors och fortsatte sedan med ett mycket uppskattat inspirationsföredrag av adepten Matilda Klavmark och mentorn Birgitta Jesperson från 2018 års program. De talade om hur man kan fortsätta sin relation, även när programmet i formell mening har tagit slut. De betonade vikten av att träffas ofta i början och av att låta andra delar i livet än arbetet få sin rättmätiga andel. ”Arbetet ser ändå till att få sin del”, som Matilda uttryckte det.

Medveten Grön stod även denna gång för den goda vegetariska och ekologiska maten och efter maten diskuterade mentorer och adepter var för sig vilka erfarenheter och tips de ville dela med sig till kommande program.

Kvällen avslutades med en gemensam samling och uppsummering av gruppdiskussionerna.

Tack ALLA som varit involverade i mentorprogrammet 2019! Lycka till i framtiden och vi hoppas att vi ses på de kommande ”mentoralumniträffarna” (nästa kommer i november) dit alla som någon gång varit med i mentorprogrammet blir inbjudna.

Och här kommer fler bilder…