2022-09-01

Adela Rivero tar över som ny verksamhetsansvarig!

Vi har den stora glädjen att meddela att Adela Rivero tillträder som ny verksamhetschef på Handelshögskolans Alumniförening.

Adela har jobbat marknadsförare/koordinator på Almi företagspartner Väst AB och jobbar med projektledning av fysiska och digitala evenemang. Hon har även drivit upp deras marknadsarbete, jobbat med nykundsprospektering och är ansvarig för sociala medier. Tidigare har Adela arbetat på Nordea Bank AB och haft olika roller på både privat- och företagssidan.

– Adela Rivero har ett brett kunskapsområde med en gedigen erfarenhet av event, projektledning, finansiering och ett stort nätverk bland små- och medelstora företag samt inom innovationssystemet. Dessutom har Adela ett stort intresse för nätverkande med fokus på mångfald och inkludering vilket tillhör framtidens näringsliv. Vi i styrelsen är väldigt glada att Adela vill ta vid på resan att ta HHGA in i framtiden, säger HHGA:s ordförande David Filipsson.

– HHGA har en spännande framtid som verkligen tilltalar mig. För mig är nyexaminerade alumner en viktig faktor för att framtidens arbetsgivare ska bli relevanta och inkluderande. Vi vet aldrig vem eller vilka alumner som med sitt innovativa tänkande skapar nästa framgångsrika företag och därmed nästa stora arbetsplats. En tillgång för hela Sveriges tillväxt. Att få en möjlighet att koppla samman alumner med varandra för att utvidga, bibehålla och påverka relationer långsiktigt är oerhört tilltalande. Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med kommittéerna, styrelsen, kåren, Handelshögskolan och hela HHGA:s nätverk, säger Adela Rivero.

Adela Rivero tillträder sin tjänst som verksamhetschef den 1 september 2022 och kommer likt Kristina att utgå ifrån Convendum vid Avenyn.

Vi vill tacka Kristina för hennes fina arbete och stora engagemang i HHGA och önskar henne all lycka i framtiden!

Vi önskar alla medlemmar en fortsatt fin sommar!

David Filipsson, ordf tillsammans med styrelsen i HHGA