07jun

Nätverksträff Stockholm. After Work där Lars Erik Lundqvist föreläser om Tankens Kraft

Välkommen på nätverksträff och After Work med HHGA! 

Äntligen är det dags att träffas fysiskt i Stockholm igen! Som vi har längtat! Samla ihop alla handelsalumner du känner (de behöver inte vara medlemmar i HHGA) och kom och nätverka med andra alumner i en jättemysig miljö.

Vår medlem Lars Erik Lundqvist, CCM (Coach, Consultant & Mentor) samt grundare av F2 Resultatutveckling, föreläser om Tankens Kraft.

Tid: tisdag 7 juni kl 17:00-19:00
Plats: Kapitel 8, Klara Strand, Klarabergsviadukten 90, Stockholm

Dryck beställer du till självkostnad i baren. HHGA bjuder på lättare tilltugg.

VARMT VÄLKOMMEN!

Anmäl dig här

Tankens Kraft – en kort föreläsning om hur våra tankar kan påverka hur vi mår och lyckas eller inte i livet !

Att ”Tänka fritt är stort men att tänka rätt är större” står det när man inträder till Uppsala Universitets huvudbyggnad. Och detta citat kan man ha tankar om i sig.

”Tro inte på allt du tänker” var ett råd från Björn Natthiko Lindebladh i hans sista bok – en underbar människa med flera år som skogsmunk i Thailand som tyvärr lämnade detta livet alldeles för tidigt i år.

”När ska man tänka och när ska man inte göra det?” Den frågan har Lars-Eric Uneståhl ställt till många idrottare på elitnivå …och en del andra.

Vi utvecklar dessa tre trådar under denna sena eftermiddag och vi kan utlova ett något lyckligare liv till dem som tar till sig nya tankar om tankar.