Medlemskap

Välkommen till ett exklusivt nätverk för dig som läst på Handelshögskolan i Göteborg

Ett exklusivt nätverk där endast du som läst på Handelshögskolan i Göteborg kan vara med. Föreningen är fristående från skolan och bygger på att du aktivt väljer att bli medlem.

Handelshögskolans Alumniförening, HHGA, erbjuder en unik mötesplats för dig som studerat på Handels och ger dig möjlighet till både erfarenhetsutbyte och nätverkande.

HHGA har ett tätt samarbete med skolan och studentkåren och ska värna om Handelshögskolans vid Göteborgs Universitets grundutbildning och vidareutbildningar och samt stödja Handelshögskolans Göteborg studentkår.

EXPANDERA DITT NÄTVERK

HHGA är en mycket aktiv förening med event eller aktiviteter året runt. Vi anordnar många seminarier, föredrag och företagsbesök. Vi har också ett välrenommerat och populärt mentorprogram. Vårt samarbete med Handels och studentkåren samt näringslivet ger dig medlemsnytta utöver det vanliga.

ERFARENHET SOM VÄXER

Tillsammans skapar vi som medlemmar glädje, nytta och aktivt nätverkande med varandra och speciellt inbjudna från näringslivet. Vi blandar nyfikenhet med erfarenhet och hjälper gärna varandra till en bättre position.
Välkommen att vara med i HHGA du också!

BLI MEDLEM NU

Årsavgiften är endast 300 kr/år. När du registrerar dig som medlem kan du välja mellan att betala med Swish, kort eller faktura på mejl. Du kan också lämna ett autogiromedgivande, så missar du aldrig en förnyelse av medlemskapet.

Är du studerande – och under 30 år – är du gratis medlem t.o.m. examensåret.

Det finns även möjlighet till ständigt medlemskap genom erläggande av ett engångsbelopp om 3000 kr. Kontakta oss per mejl om du önskar bli ständig medlem!

Läs om hur vi hanterar dina medlemsuppgifterBli medlem idag!

HHGA erbjuder dig ett nätverk av nya och gamla studenter från Handelshögskolan. Dela med dig av dina erfarenheter och väx genom andras. Välkommen till oss!