20apr

Lunchwebinar. Arbeta på distans – lätt som en dans! Oliver Tidblom-Kjellberger, Delecsys och Ylva Bergström, EY

 

 

 

 

 

 

 

Arbeta på distans – Lätt som en dans!

Det finns mycket att tänka på för att hantera den situation som uppkommit i och med COVID-19, både för organisationer och individer. Efter en kort överblick över vad som är viktigt för alla organisationer att tänka på i kristider, zoomar vi in på en av de viktigaste punkterna; människorna.

Hur kan vi fortsätta arbeta hemifrån så effektivt som möjligt? Hur kan vi ta tillvara på nuvarande situation och på bästa sätt anpassa vår teknik, våra verktyg men också arbetssättet och kulturen för att fortsätta prestera både som individ och som team. Förhoppningsvis kanske vi till och med kan lära oss något som vi kan ta med oss när världen blir lite mer ”som vanligt” igen.

Ylva Bergström och Marieke Bönninger , EY, och Oliver Tidblom-Kjellberger, Delecsys, ger oss sina bästa råd om distansarbete.

Föreläsningen börjar med en introduktion av vad man ska tänka på när man väljer verktyg för sitt distansarbete. Är verksamheten beredd att förändra sitt arbetssätt? Hur IT-mogna är medarbetarna? Fungerar det för alla i verksamheten? Missa inte detta högaktuella webinar!

Tid:  måndag 20/4  12.00-13.00.
Eventet genomförs som ett webinar. Länk till eventet skickas ut på morgonen 20/4 till alla anmälda.

Anmäl dig här!