29jun

Vinn en karriärlunch…

joakim-hokegard150

 

 

 

 

 

 

Joakim Hökegård

Examensår på Handels: 1989
Första jobbet: Managementkonsult
Gör idag: Kommunikationsstrateg och affärsutvecklingskonsult på teknik- och kommunikationsföretaget HiQ med 1500 anställda.

HHGA, Handelshögskolans i Göteborg Alumniförening lottar ut en karriärlunch med Joakim Hökegård, till dig som går sista året på Handelshögskolan. Nedan ser du en intervju med Joakim.

Var du kåraktiv under dina år på Handels?

Nej tyvärr eftersom jag spelade elitishockey under tiden jag studerade på Handels. Däremot var jag med på mycket aktiviteter som kårmedlem när jag var ledig från ishockeyn.

Varför ska man gå med i Handelshögskolans Alumniförening (HHGA) när man slutar på Handels?

Jag gick med i HHGA direkt efter jag tog min examen eftersom det är en naturlig samlingsplats där jag kunde ha fortsatt kontakt med mina kompisar från Handels. Ett annat plus jag har upptäckt är det stora nätverket jag har fått genom föreningen. Jag tycker också att det är en bra blandning av aktiviteter. Alltifrån sociala aktiviteter som ölprovning till företagsbesök och intressanta kunskapshöjande föreläsningar.

Nämn ett event med HHGA, som du aldrig glömmer och varför!

Jag har ju varit på många torsdagsluncher genom åren, men det jag minns mest är faktiskt när jag själv skulle föreläsa hösten 2008 eftersom det var lite nervöst. Föreläsningen byggde på en artikel jag hade skrivit ”Högkonjunktur eller lågkonjunktur? Du väljer!” under den tuffa lågkonjunkturen 2008.  Jag fick blodad tand och har föreläst mycket efter den föreläsningen i olika sammanhang.

Vi lottar ju ut en lunchdate med dig, som i förlängningen kan leda till ett mentorskap. Varför ska man ta chansen och försöka vinna en träff med just dig?
Om man är intresserad av marknadsföring och framförallt framtidens marknadsföring i en alltmer digitaliserad värld. Jag är nördigt intresserad av marknadsföring och har arbetat med marknadsföring och försäljning i hela mitt yrkesliv sedan jag gick ut från Handels som marknads- och försäljningschef, som varumärkesstrateg och vd på reklambyråer och jag har varit med och startat webbyrå, så jag har ett stort nätverk med marknadschefer och byråledare på reklam, webb och pr-byråer.
Utlottningen vänder sig till dig som går sista terminen på Handels. För att vara med,anmäl dig här!

 

HHGA, Handelshögskolans i Göteborg Alumniförening, är ett exklusivt nätverk där endast du som tagit examen på Handelshögskolan i Göteborg kan vara med! Medlemskapet ger tillgång till ett mycket bra nätverk till stor glädje och nytta för din karriär. Föreningen är mycket aktiv med många träffar.

När du har tagit examen är det lätt att tappa kontakten med kompisarna från studietiden och kårlivet. I HHGA får ni en naturlig mötesplats under många år framåt. Ett medlemskap i HHGA erbjuder lunchföredrag, frukostar, seminarier, fester, After Works, Valborgsmässofirande och tips på bra jobb att söka.