Längtar du efter event och nätverk? Var med och skapa morgondagens alumniförening, engagera dig i HHGA Young Alumni!


Vill du nätverka, inspireras och skapa kontakt med andra unga alumner från Handels. Få inbjudningar till träffar, föreläsningar och seminarier, nu när samhället öppnar upp och vi vill hitta nya mötesplatser? Gå då med i HHGA Young Alumni idag!

Träffa vår kommitté för Young Alumni den 9 november för en trevlig Afterwork med mingel i fokus.

Tid: kl. 18.00

Plats:  Odyssea in Loco, Viktoriagatan 2A, 411 25 Göteborg

Vi bjuder de fem första gästerna på ett glas

Ingen anmälan krävs. Vi ser fram emot att träffas

Längtar du efter event och nätverk? Var med och skapa morgondagens alumniförening, engagera dig i HHGA Young Alumni!

Det är roligt!

Det är väldigt ROLIGT att engagera sig! Vi har en sådan härlig mix av människor och så mycket samlad kompetens, så jag lovar att alla hittar något att lära av de andra, samtidigt som man har kul ihop.

Varför nätverk?
Karriärmöjligheter. Erfarenhetsutbyte. Kunskap. Inspiration. Socialt sammanhang.

Varför HHGA?
Dina egna studievänner och alla andra Handelsalumner. Ta bara det gamla gardet – de som annars är svåra att nå för oss unga. Det är de som anställer, köper tjänster, sitter på kontakter värda sin vikt i guld och dessutom längtar efter att ge tillbaka till en yngre generation. De finns här.

Benchmark
Professionella nätverk kostar och de kostar femsiffrigt. Som medlem i HHGA betalar du 300kr per år och våra dyraste event är till självkostnadspris. Ibland gratis. Be din arbetsgivare stå för trehundringen om du vill! Argument för det? Se ”Varför nätverk?” och ”Varför HHGA?” ovan.