Längtar du efter event och nätverk? Var med och skapa morgondagens alumniförening, engagera dig i HHGA Young Alumni!


Vill du nätverka, inspireras och skapa kontakt med andra unga alumner från Handels. Få inbjudningar till träffar, föreläsningar och seminarier, nu när samhället öppnar upp och vi vill hitta nya mötesplatser? Gå då med i HHGA Young Alumni idag!

Vår kommitté för Young Alumni behöver förstärkas med några härliga entusiastiska unga alumner. Du som söker ska givetvis gilla nätverkande och programutveckling och lockas av utmaningen i att bygga upp en större medlemsbas av unga alumner.

 

Längtar du efter event och nätverk? Var med och skapa morgondagens alumniförening, engagera dig i HHGA Young Alumni!

Kanske är det du, eller så känner du någon som är under 35 och som vill vara med och påverka HHGA:s erbjudande för unga alumner.

Kontakta Kristina på kristina.sandstrom@hhga.se och anmäl ditt intresse eller ge ett tips!

Det är roligt!

Det är väldigt ROLIGT att engagera sig! Vi har en sådan härlig mix av människor och så mycket samlad kompetens, så jag lovar att alla hittar något att lära av de andra, samtidigt som man har kul ihop.

Så här skriver Linnea, vår avgående ordförande i HHGA Young Alumni:

Varför nätverk?
Karriärmöjligheter. Erfarenhetsutbyte. Kunskap. Inspiration. Socialt sammanhang.

Varför HHGA?
Dina egna studievänner och alla andra Handelsalumner. Ta bara det gamla gardet – de som annars är svåra att nå för oss unga. Det är de som anställer, köper tjänster, sitter på kontakter värda sin vikt i guld och dessutom längtar efter att ge tillbaka till en yngre generation. De finns här.

Benchmark
Professionella nätverk kostar och de kostar femsiffrigt. Som medlem i HHGA betalar du 300kr per år och våra dyraste event är till självkostnadspris. Ibland gratis. Be din arbetsgivare stå för trehundringen om du vill! Argument för det? Se ”Varför nätverk?” och ”Varför HHGA?” ovan.

Hoppas vi ses 2022!

Linnea Sveding, avgående ordförande i Kommittén för Young Alumni