03feb

Hitta motivationen och din egen drivkraft – Maria Tevell Gobert

Hitta motivationen och din egen drivkraft

Alla människor kommer till perioder då motivationen lyser med sin frånvaro och drivkraften är som bortblåst (för många av oss kan nog hösten 2020 vara en sådan period). Då kan det vara bra att veta att det här med motivation teoretiskt sett är ganska enkelt – bara man vet hur allt hänger ihop.

Maria Tevell Gobert, ledarskapscoach på Unstoppable, ger oss ett ramverk för att hitta den egna motivationen och drivkraften. Du får göra en enkel översikt på vad du vill och hur du ska ta dig dit. Vi kommer också att beröra de viktiga mänskliga behoven som måste bli tillgodosedda för att vi ska lyckas med det vi vill, och samtidigt må bra.

Ett smart sätt att kick-starta år 2021!

Tid: onsdag 3/2 kl 12:00-12:55.
Plats: Eventet genomförs som ett webinar. Länk till webinariet skickas ut på morgonen den 3/2. Anmälan senast 2/2.

Anmäl dig här

Maria Tevell Gobert är diplomerad professionell coach och utbildare med ledarskap som fokus. Efter 15 år i storbolag, i Sverige och utomlands och med olika ledarpositioner, landade hon där hon gör som bäst nytta: att hjälpa andra att utvecklas. Hittills har hon utbildat hundratals ledare inom till exempel Spotify, Klarna, Swedbank och SKF och hon coachar allt från VD:ar till dem som ”bara” vill bli bättre på självledarskap.