07sep

For a Safer World – Stefan Syrén, President & CEO, Gunnebo Group

For a Safer World – Stefan Syrén, President & CEO, Gunnebo Group

Säkerhet har aldrig varit viktigare än nu och säkerhet spelar allt större roll för vart vi bestämmer oss för att åka och vad vi väljer att göra. Marknaden för säkerhet växer hela tiden, drivet av urbanisering, ekonomisk utveckling och ökat säkerhetsmedvetande.

Gunnebo Group är en global ledare inom säkerhet. Utan att vi är medvetna om det, så möter vi Gunnebos produkter dagligen i tex affären, på flygplatsen och i kommersiella fastigheter. I detta föredrag kommer Gunnebos President och CEO, Stefan Syrén, att berätta om Gunnebos fantastiska förändringsresa, vilken sträcker sig över flera hundra år. Var står man idag med sina två affärsområden Entrance Control och Safe Storage och vart är man på väg?

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN

Tid: onsdag 7 september
Lunch: 11:40-12:20
Föredrag: 12:20-13:00

Plats:  Mercado Mexico, Södra Vägen 18, 1 trappa upp (gå in genom restaurangen) Lunchen är till självkostnad, 150 kr, som betalas direkt till restaurangen, när du kommer.

Anmäl dig här

Gunnebo Group verkar globalt och tillhandahåller innovativa produkter, mjukvara och tjänster för att kontrollera flödet av värdesaker och människor. Gunnebo erbjuder entrékontroll, säker förvaring och integrerade säkerhetslösningar till kunder främst inom detaljhandel, kollektivtrafik, offentliga och kommersiella byggnader, industri- och högriskanläggningar samt bankväsendet.