03okt

Dagligvarubranschen i snabb förändring, Thomas Evertsson VD Willys

Välkommen på torsdagslunch med handelsalumnen Thomas Evertsson, VD Willys AB!

Digitalisering, e-handel, uppköp, internationella aktörer – nästa stora paradigmskifte är att vänta inom svensk dagligvaruhandel. Thomas Evertsson, VD på Willys, guidar er genom en spännande bransch i snabb förändring.

Willys, som med sina 27 miljarder i omsättning och 8000 anställda är ett av Västsveriges största företag, har gjort en fantastisk resa. Från en butik på Hisingen har Willys vuxit till att bli en av Sveriges ledande dagligvarukedjor med mer än 200 butiker och verksamhet över hela landet. Willys har under de senaste åren varit dragloket inom Axfood-koncernen och blev tidigare i år utnämnt till Årets butikskedja på Retail Awards.

Thomas Evertsson har arbetat inom detaljhandeln under hela sitt yrkesliv, bland annat på flera ledande positioner inom Coop, innan han för drygt 10 år sedan axlade VD-rollen på Willys. Thomas har också ett antal styrelseuppdrag, bland annat på Jula. Han tog examen från Handelshögskolan i Göteborg 1988.

Tid: Torsdag 3/10. Lunchrätterna på plats 11.45.
Föreläsning 12.20-13.00.
Plats: Göteborgsrummet (invid Handelsrätten på BV), Handelshögskolan, Vasagatan 1.
Pris: 100 kr inkl. lunch. OBS! Endast kortbetalning i förskott! Sista avbokningsdag för återbetalning av anmälningsavgiften är tisdagen 1/10.

Anmäl dig här!