18jan

Crash Course i Kapitalanskaffning

 

 

 

 

 

 

För entreprenören handlar det initialt om en lysande idé och hårt arbete, men för att företaget ska kunna växa kommer behovet av finansiering snart att bli aktuellt och kanske tom akut. Thorgeir Einarsson vet allt om detta ämne.

Hur attraherar man investerare till sitt startup? Vilken typ av investerare vill man ha? Vem investerar i startups idag? Vad innebär det att bjuda in externa investerare och vad förväntar de sig? Vad är det för skillnad på en affärsängel, Venture Capitalist (VCs) och Corporate VC? Är Crowdfunding bra för mig? Detta är några frågor som kommer att besvaras under denna interaktiva föreläsning.

Thorgeir Einarsson är IT-entreprenören som blivit rådgivare och ängelinvesterare, med 30 års erfarenhet av att starta, bygga och sälja teknikbolag i Silicon Valley, London, Asien och Afrika. Nu driver han Elevera Advisers AB från Göteborg, med medarbetare i London och San Francisco. Elevera Advisers erbjuder praktiskt rådgivning kring förberedelse och genomförande av kapitalanskaffning och M&A för växande teknikbolag.

Tid: Torsdag 18/1. Lunchrätterna på plats 11.45.
Föreläsning 12.20-13.00.
Plats: Ingång restaurang Hard Rock Café, Avenyn 10. Vån 2 (trappan till höger).
Pris: 100 kr inkl. lunch. Swisha gärna 123 395 51 68.

Lunchrätter
– Ärtor med pannkaka
– Pasta med lax
– Ceasarsallad

Anmälan här!