30jan

Chokladprovning med Anders Molin

 

 

 

 

 

 

Välkomna till en kulinarisk upplevelsekväll, tillägnad en last som delas av många, nämligen choklad. Under kvällen kommer sommelieren och chokladkonnässören Anders Molin att berätta om hur man odlar och framställer den finaste chokladen, hur man på bästa sätt kombinerar olika chokladsorter med vin och vilken betydelse choklad har för människor idag. Förutom att smaka på utsökt choklad, får vi också njuta av goda drycker som lyfter fram det bästa ur chokladen. En kväll som inte får missas!

Anders Molin är diplomerad sommelier och har ett genuint intresse för smaker och smaksensorik. I Göteborg håller han vinprovningar och guidade vandringar i stadens utbud av mat och dryck, samt leder provsmakningar av mat och framför allt viner. Anders föreläser även om andra smakområden, såsom kaffe, te, ostar, lakrits samt svart och vit tryffel.

Tid: tisdag 30/1 kl 17.00 – 18.30 ca.
Plats:  HHGA, Kungsportsavenyen 10, vån 6.
Pris: 125 kr. Inbetalas till BG 5098-3782 eller Swish 123 395 5168 senast 16 januari.

Fullbokat!