02nov

Caroline Farberger- yrkeskvinna och familjefar

Foto: Andreas von Gegerfelt

Handelsalumnen (tillika Chalmersalumnen) Carl Farberger gjorde en lysande karriär med allt högre chefsbefattningar, från McKinsey till VD-posten på ICA Försäkring. Men det var något som skavde. En känsla av att kroppen inte stämde överens med könsidentiteten. Tankeprocessen ledde till en livsavgörande förändring. En eftermiddag på hösten 2018 gick Carl hem som man och nästa dag gick han till jobbet som Caroline, i dräkt och målade naglar.

När hon var man levde Caroline i övertygelsen att näringslivet är jämställt och att hon själv var en jämställd ledare. Två år som kvinna har fått henne att inse att det finns stora skillnader i hur män och kvinnor bemöts. Inkludering har blivit ett ledord.

Idag lever Caroline fortfarande med sin fru och barnen kallar henne pappa. Hon har sommar- och vinterpratat och blev 2019 Årets HBTQ på QX-galan. Caroline är just nu aktuell med sin biografi ”Jag, Caroline” som kommer ut den 26 oktober. Missa inte detta spännande webinar, där Caroline delar med sig av sin personliga resa och sina insikter om manligt och kvinnligt ledarskap, utifrån sitt helt unika perspektiv!

Tid: måndag 2/11 kl 12:15-13:00.
Plats: Eventet genomförs som ett webinar. Länk till webinariet skickas ut på morgonen den 2/11.

Anmäl dig här!