Välkommen som medlem - för mindre än en krona per dag

HHGA har som mål att erbjuda alumni-medlemmar och nätverk största möjliga värde i form av medlemsnytta, fortsatt utbildning och social samvaro. Vi försöker göra allt för att ni skall bli nöjda och ständigt vilja vara aktiva medlemmar och dra nytta av och bidra till gemensamma upplevelser. Vi vill vara en tongivande mötesplats för våra alumner, akademi, studentkår och näringsliv. Gränslöst, uppdaterat och tillgängligt – oavsett om det är på plats eller digitalt.
Med det goda mötet i fokus. Där du är helt enkelt.

–  HHGA har kundnöjdhet 4,5 av 5 på våra event

–  HHGA har över 50 filmer på vår egen Youtube-kanal

–  HHGA har medlemmar i 12 länder

–  HHGA har skapat ökat engagemang i digitala kanaler med över 60%, under 2019

–  HHGA har ledande föreläsare och bidrar till deras synlighet i digitala kanaler

–  HHGA finns på alla relevanta plattformar och driver kommunikationen i hela ekosystemet

–  HHGAs filmer skapade under 2019 lika mycket tid spenderat som 7 fullsatta luncher

  HHGA skapar nytta överallt för alla – analogt, digitalt, där DU befinner dig

HHGA, Handelshögskolans Alumniförening är en mycket aktiv och fristående förening, med runt 40 event eller aktiviteter per år. Vi anordnar seminarier, lunchträffar, företagsbesök, mentorprogram, sociala aktiviteter som After Work, Valborgsfirande, vin- och champagneprovningar m.m. Vi har ett mycket gott samarbete med såväl Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet som HHGS, studentkåren och självklart med näringslivet.

I och med detta samarbete kan HHGA erbjuda medlemsnytta utöver det vanliga.

Tillsammans skapar vi ca 1 600 medlemmar glädje, nytta och aktivt nätverkande med varandra och speciellt inbjudna från näringslivet. Vi blandar ungdomens nyfikenhet med de aktiva äldres erfarenhet och allt däremellan och hjälper gärna varandra till en bättre position.

Så oavsett inriktning, ålder, intressen eller var du bor, finns det alltid något för dig som studerar eller har studerat på Handels. En fortsatt fast punkt och en känsla av tillhörighet. Såväl i det fysiska mötet som på nätet.

Välkommen att vara med i HHGA!

Årsavgiften är endast  300 kr/år. När du registrerar dig som medlem kan du välja mellan att betala med Swish, kort eller faktura på mejl.

Är du studerande – och under 30 år – är du gratis medlem t.o.m. examensåret.

Läs om hur vi hanterar dina medlemsuppgifter. Klicka här.

 

 

Välkommen som medlem - för mindre än en krona per dag