Välkommen som medlem - för mindre än en krona per dag

HHGA, Handelshögskolans Alumniförening är en mycket aktiv och fristående förening, med runt 40 event eller aktiviteter per år. Vi anordnar seminarier, lunchträffar, företagsbesök, mentorprogram, sociala aktiviteter som After Work, Valborgsfirande, vin- och champagneprovningar m.m. Vi har ett mycket gott samarbete med såväl Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet som HHGS, studentkåren och självklart med näringslivet.

I och med detta samarbete kan HHGA erbjuda medlemsnytta utöver det vanliga.

Tillsammans skapar vi ca 1 600 medlemmar glädje, nytta och aktivt nätverkande med varandra och speciellt inbjudna från näringslivet. Vi blandar ungdomens nyfikenhet med de aktiva äldres erfarenhet och allt däremellan och hjälper gärna varandra till en bättre position.

Så oavsett inriktning, ålder, intressen eller var du bor, finns det alltid något för dig som studerar eller har studerat på Handels. En fortsatt fast punkt och en känsla av tillhörighet. Såväl i det fysiska mötet som på nätet. Och i år firar vi också 90-år med en heldag den 14:e september som höjdpunkt, med framtidsinriktade föreläsningar och festligheter. Det vill du inte missa!
Läs mer här.

Välkommen att vara med!

Årsavgiften är endast  300 kr/år. När du registrerar dig som medlem kan du välja mellan att betala med kort eller faktura på mejl.

Är du studerande – och under 30 år – är du gratis medlem t.o.m. examensåret.

Läs om hur vi hanterar dina medlemsuppgifter. Klicka här.

 

 

 

Välkommen som medlem - för mindre än en krona per dag