Välkommen som medlem - för mindre än en krona per dag

HHGA har som mål att erbjuda alumni-medlemmar och nätverk största möjliga värde i form av medlemsnytta och fortsatt utbildning. Vi försöker göra allt för att ni skall bli nöjda och ständigt vilja vara aktiva medlemmar och dra nytta av och bidra till gemensamma upplevelser. Vi vill vara en tongivande mötesplats för våra alumner, akademi, studentkår och näringsliv. På plats eller digitalt – där du är!

HHGA, Handelshögskolans Alumniförening är en mycket aktiv förening, med runt 40 event eller aktiviteter per år. Vi anordnar seminarier, föredrag, företagsbesök och utbildningar. Vi har också ett välrenommerat mentorprogram. HHGA har ett mycket gott samarbete med såväl Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet som studentkåren HHGS och självklart med näringslivet. Genom dessa samarbeten kan HHGA erbjuda medlemsnytta utöver det vanliga.

Tillsammans skapar vi ca 1.300 medlemmar glädje, nytta och aktivt nätverkande med varandra och speciellt inbjudna från näringslivet. Vi blandar ungdomens nyfikenhet med de aktiva äldres erfarenhet och allt däremellan och hjälper gärna varandra till en bättre position.

Välkommen att vara med i HHGA!

Årsavgiften är endast  300 kr/år. När du registrerar dig som medlem kan du välja mellan att betala med Swish, kort eller faktura på mejl.

Om du går med nu, så får du resterande delen av 2021 och hela 2022 för 300 kronor.

Är du studerande – och under 30 år – är du gratis medlem t.o.m. examensåret.

Det finns även möjlighet till ständigt medlemskap genom erläggande av ett engångsbelopp om 3000 kr. Kontakta oss per mejl om du önskar bli ständig medlem! kristina.sandstrom@hhga.se

Läs om hur vi hanterar dina medlemsuppgifter. Klicka här.

 

 

 

Välkommen som medlem - för mindre än en krona per dag