Kalenderöversikt

07dec

Julbord och julkonsert med HHGA

Hjärtligt välkommen till årets julbord med HHGA!
Vi firar i år i vackra Palace Festvåning mitt i city. Passa på att julhandla innan julbordet och gå den korta promenaden till konserten i Domkyrkan efteråt. Det kan bli en heldag!

Tillsammans äter och dricker vi gott och vill du inte gå på konserten kan du mingla med andra HHGA-medlemmar i baren på bottenvåningen. Du som ska gå vidare till domkyrkan köper själv biljetten via officiell biljettlänk nedan!

I kyrkan bjuds vi på skönsång och musik av Domkyrkokören, Gustavikören, Gustavi vokalensemble och en stråkkvartett ur Göteborgsoperans orkester. Michael Sager dirigerar.

Tid: Lördagen den 7 december 2019
Julbord 15:00- 17:30. Palace Festvåning, Södra Hamngatan 2, Göteborg.
Mingel i baren 17:30 –
Julkonsert Domkyrkan 18.30

Pris: Julbord 495 kr/person för julbordet. Dryck beställer och betalar du för på plats.
Endast kortbetalning i förskott. Medlem kan ta med en gäst. Sista anmälningsdag är 28/11. Sista dag för återbetalning av avgiften är 1/12.

Anmäl dig till julbordet här

Köp biljett till Julkonserten här

Hjärtligt välkommen!

10dec

After Work på Berns

 

 

 

 

 

 

 

Hjärtligt välkommen på After Work med HHGA! Vi träffas mycket informellt och tar ett glas öl eller vin och litet snacks tillsammans. Vi har också som mål att få veta mer om vad ni stockholmare önskar i aktivitetsväg och välkomnar alla som vill vara med och engagera sig i den lokala ”programkommittén” i Stockholm.

Vill man, så finns det möjlighet att senare gå ned och fortsätta mingla eller ta en matbit i restaurangen. Eventet blir en repris på de två tidigare eventen som vi haft på Berns. Dessa har varit mycket trevliga och uppskattade!

Tid: tisdag 10 december från kl 17.00.

Plats: Berns, Spegelbaren (1 trappa upp), Berzelii Park.

Kostnad: HHGA bjuder på första glaset öl/vin samt plockmat. Därefter betalar du själv för det du beställer.

Anmäl dig här (så får vi en uppfattning om ungefär hur många som kommer).

Det ska bli väldigt roligt att träffa er!