Kalenderöversikt

01feb

Linkedinkurs – Hur du får ökad synlighet och affärer genom Linkedin

Hur du får ökad synlighet och affärer genom Linkedin – Nu digitalt på Teams

Många företag tror sig ha en aktiv roll på Linkedin. Hur är det på ditt företag? Är det marknadsavdelningens roll att skapa content som läggs på företagssidan och sedan delas ut av kollegorna? Är det verkligen rätt väg att gå? Eller har ni kanske inte ens någon aktivitet för att ni inte känner er bekväma med plattformen? Utmaningarna är många för bolag som vill ta en plats på världens största affärsnätverk, men gör man det på rätt sätt finns det stora möjligheter.

Välkommen till en kväll där Alexander Johansson från Marketmatch utbildar oss inom Linkedin och ger oss verktygen för att skapa fler affärsmöjligheter. Under utbildningen varvas teori med praktik. Utbildningen lämpar sig bäst för dig som är företagare/marknadsförare/säljare/HR inom B2B.

Utbildningens innehåll:

– Do´s and dont´s
– Grundläggande strategi
– Tips och trix för hur du praktiskt kan jobba
– Hur du undviker ”content-ångest”
– mm.

Tid: tisdag 1/2
17:30-19:30 Utbildning
Plats: Digitalt på Teams. Länk till eventet skickas ut på morgonen den 1/2.

Anmäl dig här

Om Alexander Johansson:
Utbildade sina kollegor på ABB i Linkedin redan 2014. Gedigen erfarenhet från en mängd branscher och jobbat med marknadsföring och försäljning i 20 år. Hjälper företag med deras varumärke och marknadsföring, samt hyr ut marknadskonsulter i egna bolaget Marketmatch.

24mar

Tore Bertilsson, styrelseproffs – Lednings- och styrelsearbete i toppen av svenskt näringsliv

 

Tore Bertilsson – Mina erfarenheter av lednings- och styrelsearbete i bl a IKEA, SKF och SEB

Tore har många års erfarenhet från lednings- och styrelsearbete i flera företag inom olika branscher och med olika ägarskap. Som styrelseledamot i t ex IKEA, ordförande i Perstorp och Semcon samt med 12 år i SE-Banken och 24 år i SKFs koncernledning har han lång erfarenhet av arbete på toppnivå i såväl familjeägd som private equity och börsnoterad miljö. Tore kommer att berätta om likheter och olikheter i företagskultur och prioriteringar inom företag som verkar i helt olika branscher och med skilda ägarförhållanden och traditioner.

Detta event arrangeras av HHGA Seniorer

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN

Tid: Torsdag 24/3  lunchtid
Plats:  antingen fysiskt på Mercado Mexico, eller digitalt på Teams

Anmälan öppnar litet närmare datum. Reservera tiden i din kalender!