Kalenderöversikt

08dec

Torsdagslunch med Kenth Åkerman, Sju tankar om att må som bäst – självledarskap

Ledarskapsexperten och föreläsaren Kenth Åkerman kommer till oss och delar med sig av sju tankar om att må som bäst. Det kommer handla om det som idag många företag säger sig vilja ha från medarbetarna och som man vill satsa på: personligt ledarskap och självledarskap.

Du kommer inspireras och får utmana dina egna tankar. Det blir en mix av mental träning, coachning och en kick i baken, lagom inför att du ska sätta nästa års mål.

Kenth är sannerligen mångsysslare med många järn i elden, Han har passion för kommunikation, service, bemötande och att se människor växa.

Bygger kompetenta team med energi, ansvar, tillit och initiativförmåga. Han är även författare till böcker inom coachande ledarskap, service och personligt ledarskap.

Senaste boken är SLUTA CHEFA BÖRJA LEDA: Hur laget blir större än jaget. Skriver nu på nästa bok på temat Tystnadskultur.

Efter 3,5 år senast som kommunikationschef i inom offentlig sektor är han nu tillbaka som föreläsare och ledarskapscoach. Hans föredrag har alltid högt tempo blandat med reflektion, är praktiska och väcker till eftertanke. Devisen är: do CHANGE concrete.  www.kenthakerman.com

 

Tid: torsdag 8 december

Lunch: 11:40-12:20

Föredrag: 12:20-13:00

Plats: Mercado Mexico, Södra Vägen 18

Pris: Självkostnad 150 kr betalas på plats

För dig som är medlem i HHGA eller vill bli medlem.

Anmälan görs här >>

Varmt välkommen! 

09dec

Ansökan för HHGAs mentorprogram 2023 öppet till 9 december

Vill du ha en mentor?
Programmet ger dig möjlighet att genom samtal med din mentor skapa utrymme för reflektion, eftertanke och personlig utveckling under ett år.

Vi vänder oss till HHGA medlemmar i alla åldrar, men för största möjliga utbyte är det bra om du jobbat minst två år efter examen.

Du och din mentor kommer att få ett tydligt ramverk för att få ut både nytta och glädje av mentorskapet. Programmet har begränsat antal deltagare.

Ansökningsperioden för 2023 är öppen fram till 9 december 2022. Nästa programstart är planerad till februari 2023.

Mer info och intresseanmälan här >>

15dec

Lucia- och julshow på Stadsteatern

Välkommen på luciafirande och julshow med HHGA!

I år firar vi på Stadsteatern, med jultallrik, skönsång och show. Föreställningen inleds med några av julens vackraste sånger och övergår sedan till en gnistrande julshow i vintermörkret. Sam­tidigt bjuds du på en smakrik jultallrik i stämningsfull miljö. Sångerna framförs av andraårselever från Balettakademien.

Tid: torsdag 15/12
Insläpp och mat: kl 14.15
Luciatåg och julshow kl 15:00-16:00 ca.

Pris: 300:-/person som betalas direkt till Stadsteatern på nedanstående länk.

Vi har 30 platser. Först till kvarn gäller. Medlem får ta med sig en gäst. Meddela mig eventuella matallergier i god tid!

VARMT VÄLKOMMEN!

Boka direkt hos Stadsteatern på denna länk 

26jan

Save the date: Torsdagslunch med Klementina Österberg, vd GU Ventures

Mer info kommer inom kort.

Tid: torsdag 26 januari 2023

Lunch: 11:40-12:20

Föredrag: 12:20-13:00

Plats: Mercado Mexico, Södra Vägen 18

Pris: Självkostnad 150 kr betalas på plats