Kalenderöversikt

07sep

For a Safer World – Stefan Syrén, President & CEO, Gunnebo Group

For a Safer World – Stefan Syrén, President & CEO, Gunnebo Group

Säkerhet har aldrig varit viktigare än nu och säkerhet spelar allt större roll för vart vi bestämmer oss för att åka och vad vi väljer att göra. Marknaden för säkerhet växer hela tiden, drivet av urbanisering, ekonomisk utveckling och ökat säkerhetsmedvetande.

Gunnebo Group är en global ledare inom säkerhet. Utan att vi är medvetna om det, så möter vi Gunnebos produkter dagligen i tex affären, på flygplatsen och i kommersiella fastigheter. I detta föredrag kommer Gunnebos President och CEO, Stefan Syrén, att berätta om Gunnebos fantastiska förändringsresa, vilken sträcker sig över flera hundra år. Var står man idag med sina två affärsområden Entrance Control och Safe Storage och vart är man på väg?

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN

Tid: onsdag 7 september
Lunch: 11:40-12:20
Föredrag: 12:20-13:00

Plats:  Mercado Mexico, Södra Vägen 18, 1 trappa upp (gå in genom restaurangen) Lunchen är till självkostnad, 150 kr, som betalas direkt till restaurangen, när du kommer.

Anmäl dig här

Gunnebo Group verkar globalt och tillhandahåller innovativa produkter, mjukvara och tjänster för att kontrollera flödet av värdesaker och människor. Gunnebo erbjuder entrékontroll, säker förvaring och integrerade säkerhetslösningar till kunder främst inom detaljhandel, kollektivtrafik, offentliga och kommersiella byggnader, industri- och högriskanläggningar samt bankväsendet.

08sep

Tema entreprenörskap: Med eller utan alkohol? Moa Gürbüzer, Oddbird International

Tema entreprenörskap: Med eller utan alkohol? Moa Gürbüzer, Oddbird International

Moa Gürbüzer är socionomen och familjeterapeuten som sadlade om till  vinmakare, i syfte att förändra livet för en miljon svenskar som lever i ett beroendeförhållande till alkohol. Visionen är en ny dryckeskultur, ett nytt dryckesklimat, befriat ifrån alkoholnormen. Genom sitt alkoholbefriade brand Oddbird tar hon ansvar för sina medmänniskor, gör stor social impact och förbättrar livet för 325 000 barn som lever i alltför hårda alkoholmiljöer i Sverige .

”Med eller utan alkohol?” ska bli lika lätt att säga, som att ställa frågan om med eller utan mjölk i kaffet!

Hur smakar då Oddbirds alkoholbefriade viner? Följ med och lyssna på Moas berättelse och delta i vinprovningen efteråt! Du kommer inte att bli besviken. Moa har förändrat den allmänna uppfattningen om vad alkoholfritt kan smaka.

Välkommen till en vinprovning och entreprenörsresa utan dess like!

Tid: torsdag 8 september
17:00-19:30

Plats: Malmstensvåningen, Handelshögskolan, Hiss B, vån 6

Anmäl dig här

20sep

20/9 Jan-Olof Jacke, VD Svenskt Näringsliv, Strengthening the business climate in Sweden- the need for reforms

Strengthening the business climate in Sweden- the need for reforms, Jan-Olof Jacke, VD Svenskt Näringsliv!

HHGA, tillsammans med Handelshögskolans Alumniverksamhet önskar dig varmt välkommen till en fysisk träff med Jan-Olof Jacke, handelsalumn och VD för Svenskt Näringsliv. Vi lever i en turbulent tid och har dessutom haft ett riksdagsval strax innan eventet, så missa inte detta spännande och rykande aktuella föredrag.

Tid: tisdag 20 september kl 17:30 (mingel från 16:30)
Plats: Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm

Program
16:30 Mingel med lättare förtäring
17:30 Professor Ola Bergström
17:45 Jan-Olof Jacke
18:15 Frågestund följt av alumninätverkande

VARMT VÄLKOMMEN!

Anmäl dig här (det finns 100 platser – först till kvarn)

 

15dec

Lucia- och julshow på Stadsteatern

Välkommen på luciafirande och julshow med HHGA!

I år firar vi på Stadsteatern, med jultallrik, skönsång och show. Föreställningen inleds med några av julens vackraste sånger och övergår sedan till en gnistrande julshow i vintermörkret. Sam­tidigt bjuds du på en smakrik jultallrik i stämningsfull miljö. Sångerna framförs av andraårselever från Balettakademien.

Tid: torsdag 15/12
Insläpp och mat: kl 14.15
Luciatåg och julshow kl 15:00-16:00 ca.

Pris: 300:-/person som betalas direkt till Stadsteatern på nedanstående länk.

Vi har 30 platser. Först till kvarn gäller. Medlem får ta med sig en gäst. Meddela mig eventuella matallergier i god tid!

VARMT VÄLKOMMEN!

Boka direkt hos Stadsteatern på denna länk