Kalenderöversikt

29 Maj

Linkedin-seminarium med Robin Björklind, Digiteyes

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen på Linkedin-seminarium med Robin Björklind, Digiteyes!

Linkedin är världens största professionella nätverk och den som idag söker jobb eller vill anställa, ser till att synas på Linkedin. Men hur lyckas man på Linkedin? Vad ska man ha med i sin profil och vilka är framgångsfaktorerna som gör att just du sticker ut? Robin, som är en av Sveriges främsta Linkedin-specialister, delar med sig av sin kunskap och lär dig maxa din profil.

Program:

  • Linkedin – från CV-databas till levande affärsnätverk
  • Hur företag använder Linkedin
  • Microsoft köpte Linkedin – vad innebär det?
  • 7 tips för din Linkedin-profil
  • Nätverkande via Linkedin (söka, förstå, kontakta personer)
  • Content, vad skall vi dela och hur kan vi använda det för önskat resultat?

Vi varvar praktiska övningar med information. Medtag gärna egen dator!

Tid: tisdag 29/5 kl 17.00-19.30.
Fika 17.00-17.30.
Seminarium 17.30-19.30.
Plats: HHGA, Kungsportsavenyen 10, vån 6.
Fritt inklusive förtäring.

Anmäl dig här!

Om Robin Björklind:
Robert Björklind började på Linkedin 2014 och öppnande nordiska marknaden för ett av Linkedins affärsområden. Han bytte sedan till en global roll där han jobbade med kunder som Google, Salesforce, Xerox och deras europeiska implementering av ”Social Selling”. Idag driver Robin Digiteyes tillsammans med Nicho, som också arbetat på Linkedin i flera år. De hjälper primärt säljare/säljorganisationer att nyttja Linkedin för att generera affärer (sk Social Selling).

 

 

27 Jun

Båtresa till Älvsborgs Fästning

 

 

 

 

 

 

 

Följ med på en härlig kryssning till Älvsborgs Fästning!

Vi kryssar ut från Stenpiren med något av Västkustlinjens fartyg och väl framme på Kyrkogårdsholmarna bjuds vi på en ”lunchtallrik” med smör och bröd. Valfri dryck beställer och betalar du för själv. Efter maten erbjuds möjlighet att promenera runt på ön och njuta av utsikten.

Litet historia: Nya Älvsborgs fästning ligger vid Göta älvs inlopp. År 1644 hade en dansk sjöstyrka spärrat inloppet till Göta älv genom att besätta Kyrkogårdsholmen. Efter att svenskarna med nederländsk hjälp, lyckats fördriva danskarna, beslutades att en ny fästning skulle byggas. Samtidigt skulle den gamla och förfallna Älvsborgs fästning rivas. Den nya fästningen började byggas 1653 och var färdig 1677. Idag är detta ett av Göteborgs mest besökta turistmål med eget Wärdshus, konferensanläggning och festlokaler.

Tid: Onsdag 27 juni klockan 17.00-20.30 ca.
Plats: Samling vid Stenpiren 16.50.
Pris: 195 kr/person (exklusive dryck). Inbetalas till BG 5098-3782 eller Swish 123 395 5168. För att anmälan ska vara giltig, ber vi dig vänligen göra inbetalningen samtidigt som du gör anmälan! Sista dag för anmälan är 6 juni.

Anmäl dig här!

30 Aug

Matvandring med Anders Molin

 

 

 

 

 

 

 

Är du intresserad av mat och dryck?

Följ med på en vandring som sätter matens och dryckens Göteborg i fokus! Under matvandringen går vi en tur i de centrala delarna av stan. Vi utforskar och lär oss mer om denna stadsdels historiska och kulinariska värden. Vandringen tar två timmar och vi besöker bland annat klassiker som Feskekôrka och Saluhallen. Hör historierna, provsmaka och lär känna staden på ett nytt sätt.

Matvandringen leds av Anders Molin, diplomerad sommelier, som har ett genuint intresse för smaker och smaksensorik. I Göteborg håller han vinprovningar och guidade vandringar i stadens utbud av mat och dryck, samt leder provsmakningar av mat och framförallt viner.

Tid: torsdag 30/8 kl 16.30 – 18.30 ca.
Plats: Samling 16.25 vid Kopparmärra, Kungsportsplatsen.
Pris:  265 kr. Inbetalas till BG 5098-3782 eller Swish 123 395 5168. För att anmälan ska vara giltig, ber vi dig vänligen göra inbetalningen samtidigt som du gör anmälan!

Anmäl dig här!